Hensen IT Solutions

Diensten

API Ontwikkeling

Web API laten ontwikkelen? Wij bouwen uw API back-end vanaf de grond op of breiden uw bestaande API uit.

Applicatie Onderhoud

Heeft u al een bestaande website of (legacy) applicatie die onderhouden moet worden?Hensen IT Solutions voorziet in deze dienst. Wij zorgen ervoor dat uw applicatie blijft draaien door deze te voorzien van software updates en op tijd aanpassingen aan te brengen wanneer het ecosysteem waarbinnen uw applicatie ontwikkeld is noodgedwongen verandert.

Server Onderhoud

Arch-, Ubuntu- en Debian-Linux gebaseerde distributies. Systeem- en veiligheidsupdates moeten tijdig geïnstalleerd worden zodat de veiligheid van uw servers in stand blijft. Hensen IT Solutions zorgt ervoor dat uw diensten blijven draaien.

van Legacy naar Cloud

Wilt u van uw monolithische applicatie stap voor stap naar een microservice architecture?Hensen IT Solutions helpt u tools als Docker en best practice software engineering principes in te zetten om uw legacy applicatie geheel of gedeeltelijk in stappen om te zetten naar, of uit te breiden met microservices.

Cloud Specialist

Wilt u uw applicatie migreren naar de cloud? Hensen IT Solutions helpt u om tools als Docker te gaan gebruiken en de kracht van Kubernetes als cloud orchestratie te gaan inzetten. Of dat nu op Google Cloud Platform, Azure, IBM Bluemix of self-hosted is voor Hensen IT Solutions geen probleem.

Website + SEO

Ook voor een zoekmachine geoptimaliseerde website kunt u terecht bij Hensen IT Solutions